Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Now You See Me / Η Συμμορία των Μάγων (2013)

Now You See Me
Now You See Me / Η Συμμορία των Μάγων (2013)Μια ομάδα θαυματοποιών με την ονομασία The Four Horsemen, παρουσιάζουν μερικές σούπερ παραστάσεις κατά τις οποίες πρώτα ληστεύουν τράπεζες που βρίσκονται σε άλλες ηπείρους και μετά προσφέροντας τα χρήματα της ληστείας στο κοινό της παράστασης. Ο ειδικός πράκτορας του FBI Dylan μαζί με τη συνεργάτιδά του Alma, με τη βοήθεια ενός γνωστού πρώην μάγου, αποφασίζουν να τους σταματήσουν.
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Pain & Gain (2013)

Pain & Gain (2013)

Το Pain and Gain αναφέρεται σε δύο παθιασμένους bodybuilders, που αποφασίζουν να κάνουν μια απαγωγή με εκβιασμό, που όμως δεν πάει τόσο καλά όσο το είχαν σχεδιάσει. Η υπόθεση βασίζεται σε πραγματική ιστορία η οποία είχε συμβεί στο Μαΐάμι τη δεκαετία του ’90 και που ο Michael Bay προσπαθούσε να την γυρίσει για πολλά χρόνια. Το σενάριο είναι των Stephen McFeely και Christopher Markus που έχουν γράψει τα σενάρια και των ταινιών The Chronicles of Narnia, Captain America και των επερχόμενων Captain America: The Winter Soldier καιThor: The Dark World, ενώ στην παραγωγή είναι ο ίδιος ο Michael Bay. Στους βασικούς ρόλους είναι ο Mark Wahlberg και ο Dwayne Johnson (The Rock), ενώ μαζί τους θα είναι και ο Anthony Mackie με τον Ed Harris.
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Sanitarium (2013)

Sanitarium (2013)

Είναι μια ανθολογία τρόμου και έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Μαϊάμι Η ταινία χωρίζεται σε τρεις μικρές ιστορίες και σκιαγραφεί τρεις ψυχασθενείς που νοσηλεύονται στην ίδια κλινική Σκηνοθέτες είναι οι Μπράιαν Ραμίρεζ, Κέρι Βαλντεράμα και Μπράιαν Οριτζ Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ο Μάλκολμ ΜακΝτάουελ, και συμμετέχουν οι Ρόμπερτ Ένγκλουντ, Λέισι Τσάμπερτ, Λου Ντάιαμοντ Φίλιπς, Τζον Γκλόβερ και άλλοι Ο ΜακΝτάουελ ενσαρκώνει το γιατρό της ψυχιατρικής κλινικής και αποτελεί τον κρίκο που συνδέει τις τρεις αυτές ιστορίες μεταξύ τους.
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

21 & Over (2013)

21 & Over (2013)

Η νύχτα πριν από τις μεγάλες εξετάσεις τοης Ιατρικής σχολής, ένας πολλά υποσχόμενος μαθητής γιορτάζει τα 21α γενέθλιά του με τους δύο καλύτερους φίλους του.
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK
Υπόθεση:
Έτος 2159. Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι πολύ πλούσιοι που ζουν στον υπερσύγχρονο διαστημικό σταθμό Elysium και οι υπόλοιποι άνθρωποι που ζουν στον κατεστραμμένο, υπέρ-κατοικημένο πλανήτη Γη. 
Όσοι ζουν στη γη προσπαθούν απελπισμένα να ξεφύγουν, αφού έχει εξελιχτεί σε έναν πλανήτη που υπερισχύει το έγκλημα και η φτώχεια και η έλλειψη ιατρικής φροντίδας που παρέχεται στον Elysium. 
Κάποιοι στον Elysium θα κάνουν τα πάντα για να ενισχύσει τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και να εξασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα απειλήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των πολιτών του Elysium. 
Παρόλαυτά οι άνθρωποι στη Γη θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον παράδεισο με όποιο τρόπο μπορούν. 
Όταν η ζωή του Max, (Matt Damon) κρέμεται από μία κλωστή θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή που μπορεί όχι μόνο να σώσει τη δική του ζωή, αλλά και να επιφέρει την ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο κόσμους. .



Είδος ταινίας: Action, Drama, Sci-Fi, Thriller
Σκηνοθεσία: Neill Blomkamp
Σενάριο: Neill Blomkamp
Ηθοποιοί: Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Sharlto Copley

Ελληνικοι υποτιτλοι ενσωματωμενοι

Απόδοση Διαλόγων Εξ Ακοής
adespoti & Werewolf
FoxyGroup
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Battledogs (2013)

Battledogs (2013)

Ένας ιός μετατρέπει σε λυκάνθρωπους τους πάντες στη Νέα Υόρκη. Για όλο αυτό το χάος ευθύνεται ο στρατός, καθώς θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ιό για να δημιουργήσει μια στρατιά από σούπερ στρατιώτες...
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Detour (2013)

Detour (2013)

Παγιδευμένος μέσα στο αυτοκίνητό του από κατολίσθηση, ο Τζάκσον Άλντερ βρίσκεται ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να βρει διέξοδο. Χωρίς ελπίδα διάσωσης, θα πρέπει να αψηφά τις πιθανότητες; ή να παλέψει με τη Μητέρα Φύση για την επιβίωσή του;
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home (2013) 

Ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι επιστρέφουν σπίτι από το ραντεβού τους και ανακαλύπτουν ότι έχουν φυλακιστεί στο σπίτι τους από ένα ψυχοπαθή δολοφόνο.
TRAILER: 
WATCH HERE:CLICK

Scream Collection [1996-2011]

Κοινό και κριτικοί συμφώνησαν ότι το "Scream" είναι το απόλυτο θρίλερ τρόμου της δεκαετίας του '90, μια ταινία σε σκηνοθεσία Γουές Κρέιβεν ("Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες") που εγγυάται ανατριχίλες πέρα από κάθε φαντασία.
Οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης (μεταξύ των οποίων, η Ντρου Μπάριμορ, η Κόρτνεϊ Κοξ και η Νιβ Κάμπελ) πέφτουν θύματα ενός ψυχοπαθούς που λατρεύει με άρρωστο τρόπο τις ταινίες τρόμου. Ο μασκοφόρος κυνηγός σκορπάει αίμα και φόβο κάνοντας αναπαραστάσεις από σκηνές ταινιών τρόμου με τα ανυποψίαστα θύματα στους... θανάσιμους ρόλους! Η ταινία έγινε αμέσως κλασική για το μοναδικό της στιλ και το σαρκαστικό μαύρο χιούμορ της και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μετέπειτα φιλμ τρόμου.
Σκηνοθεσία:Γουές Κρέιβεν
Ηθοποιοί:Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντρου Μπάριμορ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Μάθιου Λίλαρντ






Safe (2012)


Ο Λιούκ Ράιτ είναι ένας πρώην ελίτ πράκτορας που η Ρώσικη μαφία έχει σκοτώσει την οικογένειά του και του στερεί την ζωή του όπως την ήξερε. Αυτός βέβαια θα ήταν από μόνος του αρκετός λόγος για να επιστρέψει ο Statham και να τα κάνει όλα Γης Μαδιάμ. Πόσο δε μάλλον που θα χρειαστεί να προστατεύσει μια μικρή και ορφανή Κινεζούλα, που είναι κάτι σαν μαθηματική ιδιοφυΐα και που στο μυαλό της έχει απομνημονεύσει έναν πολύ σημαντικό κώδικα όταν δούλευε για τις Κινέζικες Τριάδες, την οποία κυνηγούν εκτός από τις τριάδες και η Ρώσικη μαφία.Φυσικά εκτός από αυτούς τους δύο αντιπάλους θα έχει να αντιμετωπίσει kαι  τους διεφθαρμένους αστυνομικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, οπότε καταλαβαίνουμε γιατί χρειάζεται ένα τόσο μεγάλο όπλο.
Σκηνοθεσία:Boaz Yakin
Συγγραφείς:Boaz Yakin
Ηθοποιοί:Jason Statham, Catherine Chan and Chris Sarandon
Η βαθμολογία:6.7
Είδη:Δράση | Έγκλημα | Θρίλερ
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:19 Ιούλη 2012 (Ελλάδα)
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Undisputed (2002-2010)


Undisputed I (2002)

Ο Άις-Μαν είναι πρωταθλητής του μποξ. Ο κόσμος του συνταράσσεται όταν τον κατηγορούν για βιασμό και στέλνεται στην φυλακή. Εκεί και για δέκα χρόνια, πρωταθλητής στο μποξ είναι ο σκληροτράχηλος Μονρό Χάτσεν και η μεταξύ τους κόντρα είναι αναπόφευκτη. Ένας κρατούμενος διοργανώνει το παιχνίδι της χρονιάς κι εκεί θα ανακηρυχθεί ο αληθινός πρωταθλητής.
Σκηνοθεσία:Walter Hill
Συγγραφείς:David Giler, Walter Hill
Ηθοποιοί:Wesley Snipes, Ving Rhames and Peter Falk
Η βαθμολογία :5,9
Είδη:Δράση | Έγκλημα | Δράμα | Αθλητικά
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:23 Αυγούστου, 2002 (ΗΠΑ) 
Διάρκεια:96 λεπτά
Trailer:Εδώ
WATCH HERE:CLICK


Undisputed II Last Man Standing (2006)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας καταδικάζεται σε πολυετή κάθειρξη
μετά από μια δίκη με ασταθείς κατηγορίες και διχασμένους ενόρκους.Η κρά -
τηση του σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές υψίστης ασφαλείας θα τον
φέρει αντιμέτωπο με ένα πρωτόγνωρο και αρνητικά προκατειλημμένο πλήθος
φυλακισμένων, θα τον οδηγήσει σε μια τιτάνια μάχη με τον αήττητο πρωταθλη-
τή της φυλακής και θα τον αναγκάσει να αλλάξει για πάντα την οπτική του για
τη ζωή.
Trailer:Εδώ
WATCH HERE:CLICK






Undisputed III: Redemption (2010)


Ο Ρώσος τρόφιμος των φυλακών Uri Boyka (Scott Adkins) είναι σοβαρά τραυματισμένος στο γόνατο πλέον. Δεν είναι πια ο φοβερός μαχητής που ήταν, και έχει πέσει τόσο χαμηλά πλέον που είναι καλός μόνο για να καθαρίζει τις τουαλέτες των φυλακών. Όταν όμως ένα νέο διεθνές τουρνουά πάλης για τροφίμους φυλακών θα ξεκινήσει προσελκύοντας τους καλύτερους παλαιστές από τις φυλακές όλου του κόσμου, με έπαθλο την ελευθερία για τον νικητή, ο Boyka θα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπεια του και να παλέψει για την θέση που του αξίζει.

Σκηνοθεσία:Isaac Florentine
Σενάριο:David N. White
Ηθοποιοί:Scott Adkins,Mykel Shannon Jenkins,Mark Ivanir,Hristo Shopov,Robert Costanzo,Marko Zaror,Vernon Dobtcheff,Velislav Pavlov,Esteban Cueto
Είδος:Action
Διάρκεια:96 min
Γλώσσα:Αγγλικά
Χώρα παραγωγής:USA
Trailer:Εδώ
WATCH HERE:CLICK

Never Back Down Collection (2008-2011)



Ο Τζέικ (Σον Φέρις) βρίσκεται σε φάση προσαρμογής στο νέο του σχολείο. 
Όταν μια όμορφη κοπέλα (Άμπερ Χερντ) αρχίζει να τον προσεγγίζει, αυτός ενθουσιάζεται. 

Ο Ράιαν από την άλλη, φίλος της κοπέλας και μέλος μια λέσχης πολεμικών τεχνών, εκφράζει τον «ενθουσιασμό» του, χαρίζοντας στον Τζέικ ένα μελανιασμένο μάτι για το καλωσόρισμα. 

Προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ράιαν, ο Τζέικ θα ζητήσει τη βοήθεια ενός δασκάλου πολεμικών τεχνών, ο οποίος θα του διδάξει πώς να παλεύει, ανοίγοντάς του το δρόμο προς την πολυπόθητη εκδίκηση.
WATCH NEVER BACK DOWN (2008)---->CLICK
WATCH NEVER BACK DOWN(2011)---->CLICK

Karate Kid

The Karate Kid (1984 - 1989)

PLAY MOVIE


Ένας νεαρός μετακομίζει με τη μητέρα του στην Καλιφόρνια. Όταν οι τοπικοί μπούληδες αρχίσουν να τον παρενοχλούν θα ζητήσει τη βοήθεια του Mr Miyagi, ενός μάστερ του καράτε, ο οποίος θα τον διδάξει περισσότερα πράματα απ’το απλά να παλεύει.

 

 

του John G. Avildsen

με τους Ralph Macchio, Pat Morita, Elizabeth Shue

 

 

The Karate Kid, Part II (1986)

 PLAY MOVIE

 

 Ο Αμερικανο-ιάπωνας Μιγιάκι και ο νεαρός μαθητής του Ντάνιελ πηγαίνουν στην πατρίδα του πρώτου. Εκεί, ο Μιγιάκι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σάτο, τον προ 25ετίας αντίζηλό του για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, και ο Ντάνιελ τον Τσόζεν, ανιψιό και μαθητή του Σάτο. Παράλληλα, ο νεαρός Αμερικανός θα νιώσει την καρδιά του να χτυπά για τη Γιούκι. Η διπλή αναμέτρηση θα αποφευχθεί, για να μην προδωθούν οι αρχές του Μιγιάκι, αλλά ο Ντάνιελ θα αντιμετωπίσει τον Τσόζεν και θα αναδειχτεί νικητής, χρησιμοποιώντας και πάλι μια καινούρια τεχνική.

 

 

The Karate Kid, Part III (1989)

 PLAY MOVIE

 

 O Ντάνιελ Λα Ρούσο, επιστρέφει από την Οκινάουα, ελπίζοντας για μια ήρεμη ζωή δουλεύοντας δίπλα στο σοφό κύριο Μιγιάγκι. Αντί γι' αυτό, ο Ντάνιελ εκβιάζεται να διαγωνιστεί πάλι ενάντια στον μοχθηρό "Κακό Αγόρι του Καράτε", τον Μάικ Μπερνς. Ο Ντάνιελ βρίσκεται εκτός της ομοσπονδίας του, αλλά ο Μιγιάγκι τον προειδοποιεί ότι, όταν το καράτε χρησιμοποιείται για να υπερασπίσεις τη ζωή και την τιμή σου, σημαίνει κάτι, αλλά όταν χρησιμοποιείται για να υπερασπίσεις ένα μεταλλικό κύπελο, δεν σημαίνει τίποτα. Ο Ντάνιελ αδιαφορεί για τα λόγια του δασκάλου του και παραβιάζει τη σοφή ρήση του "ποτέ να μην βάζεις το πάθος σου μπροστά από τις αρχές σου", με αποτέλεσμα να υποκύψει στην πρόκληση των αντιπάλων του. Τώρα, με τον Ντάνιελ ταπεινωμένο και συγκεντρωμένο, ο Μιγιάγκι τον προετοιμάζει για τη μεγάλη νίκη του στο ματς του πρωταθλήματος.

The Karate Kid (2010)

Ο δωδεκάχρονος Ντρε Πάρκερ θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές παιδί στο Ντιτρόιτ, όμως η καριέρα της μητέρας του τους οδηγεί αναγκαστικά στην Κίνα. Στο νέο του σχολείο, ο Ντρε δυσκολεύεται να κάνει φίλους και όταν δημιουργείται μία αμοιβαία συμπάθεια με τη συμμαθήτριά του, Μέι Γινγκ, οι πολιτισμικές διαφορές μοιάζουν να αποκλείουν τη φιλία τους. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο νταής του σχολείου, Τσενγκ, βάζει τον Ντρε στο μάτι: στη χώρα του κουνγκ φου, πώς μπορεί να προστατευτεί ένα αγόρι που ξέρει μόνο λίγο καράτε; Στη μοναχική ζωή του Ντρε μπαίνει όμως ο κύριος Χαν, που είναι αυθεντία στο κουνγκ φου και τον διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του. Ο Ντρε θα μάθει ότι το κουνγκ φου είναι πάνω απ’ όλα ωριμότητα και ψυχραιμία κι έτσι τελικά θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του σε ένα πρωτάθλημα που αποδεικνύεται ο αγώνας της ζωής του.
PART 1: CLICK
PART 2:CLICK

Kick Ass (2010)

Kick Ass (2010)"Πώς και κανείς δεν έχει προσπαθήσει ποτέ να γίνει σούπερ ήρωας;" Διεστραμμένα αστείο, περιπέτεια υψηλών ταχυτήτων και συνεχούς δράσης, τo δημοφιλές κόμικ, Kick-Ass έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον. Το Kick-Ass αφηγείται την ιστορία ενός συνηθισμένου εφήβου, του Ντέιβ Λιζέφσκι (Άαρον Τζόνσον), κολλημένου με τα κόμικς, που αποφασίζει να κάνει την εμμονή του… έμπνευση και να γίνει σούπερ-ήρωας. Και όπως κάθε σούπερ-ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, διαλέγει όνομα – Kick-Ass – τη στολή και τη μάσκα που του ταιριάζουν και ξεκινάει να πολεμάει το έγκλημα. Υπάρχει μόνο ένα μικρο-πρόβλημα: ο Kick-Ass δεν έχει απολύτως καμία δύναμη. Η ζωή του αλλάζει διαπαντός όταν θα συναντηθεί με δυο τρελαμένους εκδικητές, την Hit Girl (Κλόι Μόρετζ) και τον Big Daddy (Νίκολας Κέιτζ) και έναν εκκολαπτόμενο υπερήρωα, τον Red Mist (Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας). Η ανορθόδοξη συμμαχία των τεσσάρων θα δοκιμαστεί, με αφορμή τις παράνομες δραστηριότερες του τοπικού αρχηγού της Μαφίας, Φρανκ Ντ΄Αμίκο (Μάρκ Στρονγκ).


Υπότιτλοι:  Ελληνικοί
Special feature:  Greek subtitles
Γλώσσα:  Αγγλικά


Παραγωγή: 2010
Είδος ταινίας: Δράση,Κωμωδία,Εγκλήματος
Σκηνοθέτης:  Matthew Vaughn
Ηθοποιοί: Aaron Taylor-Johnson, Garrett M. Brown, Chloë Grace Moretz 
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Death Race (2008-2013)


Death Race 1 (2008) 

Στη μεταπολεμική κοινωνία ενός αόριστου μέλλοντος, σ ένα σωφρονιστικό ίδρυμα γεμάτο εγκληματίες, οι δεσμοφύλακες με επικεφαλής τη διευθύντρια της φυλακής (Τζόαν Άλεν) έχουν βρει έναν αποτρόπαιο τρόπο να περνάνε την ώρα τους: αναγκάζουν τους κρατούμενους να παίρνουν μέρος σε αγώνες όπου μονάχα ένας μπορεί να βγει ζωντανός. Ένας πρώην κατάδικος και δεινός οδηγός σε αγώνες ταχύτητας (Τζέισον Στέιθαμ), που θεωρεί πως πλέον η ζωή του έχει πάρει το δρόμο της, βρίσκεται ξαφνικά κατηγορούμενος για ένα φόνο που ποτέ δε διέπραξε και καταλήγει στο ίδρυμα… Εκεί, προκειμένου να επιβιώσει, πρέπει να συμμορφωθεί με τους αποτρόπαιους κανόνες της φυλακής και να παίξει κυριολεκτικά το παιχνίδι τους, με έπαθλο τη ζωή και κατ επέκταση την ελευθερία του. Από τη θέση του οδηγού πια ενός θηριώδους αυτοκινήτου οπλισμένου με πολυβόλα, ένας απελπισμένος άνθρωπος καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του για να στεφθεί νικητής στο πιο παράξενο άθλημα του πλανήτη.Death Race (2008)
Είδος Ταινίας:Δράση/Sci-Fi/Θρίλερ
Σκηνοθέτης:Paul WS Anderson
Συγγραφείς:Paul WS Anderson
Ηθοποιοί:Jason Statham , Joan Allen και Tyrese Gibson
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:22, Αυγούστου του 2008 (ΗΠΑ)
βαθμολογία:6.4/10
Διάρκεια:105'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0452608/
trailer:εδώ





Death Race 2 ( 2010)

Στην φυλακή Τέρμιναλ Άιλαντ, ιδιοκτησίας ιδιωτικής εταιρίας, διοργανώνονται αγώνες θανάτου με σκοπό την τηλεθέαση.Επειδή όμως οι σκοτωμοί όλο και μειώνονται, βρέθηκε μια νέα φόρμουλα. Κούρσες θανάτου, με τον νικητή 5 αγώνων να κερδίζει την ελευθερία του.
Είδος Ταινίας:Δράση/Sci-Fi/Θρίλερ
Σκηνοθέτης:Roel Reiné
Συγγραφείς:Paul W.S. Anderson,Tony Giglio
Ηθοποιοί:Luke Goss,Lauren Cohan,Sean Bean,Ving Rhames
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:18, Ιανουαρίου του 2011 (ΗΠΑ)
βαθμολογία:5,6/10
Διάρκεια:96'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1500491/
trailer:εδώ 












Death Race 3 Inferno (2013) 

 

Ο Carl Lucas έχει κερδίσει τέσσερις αγώνες και χρειάζεται ακόμα μία για να κερδίσει την ελευθερία του. Πριν τον τελευταίο αγώνα, εκείνος και η ομάδα του μεταφέρονται σε άλλη φυλακή όπου θα πρέπει να συμμετάσχουν σε έναν Αγώνα Θανάτου στην έρημο.


Είδος Ταινίας:Δράση,Sci-Fi,Θρίλερ 
Σκηνοθέτης:Roel Reiné
Συγγραφείς:Tony Giglio,Tony Giglio
Ηθοποιοί:Danny Trejo,Ving Rhames and Dougray Scott
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας:20, Ιανουαρίου του 2013 (ΗΠΑ)
βαθμολογία:5,4/10
Διάρκεια:105'
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1988591/
trailer:εδώ

 

 

 

 

mirror 1


Thor (2011)

Thor (2011)Από τον πλανήτη Όσγκαρ ετοιμαστείτε για μια κατακόρυφη βουτιά στο δικό μας, πλανήτη Γη. Ο Θορ, ο… βροντερά δυνατός, αλλά αλαζόνας Βίκινγκ με το χαρακτηριστικά ογκώδες σφυρί, εξορίζεται από τον πατέρα του Οντίν στη Γη όπου, χωρίς μνήμη του μεγαλείου του, αναγκάζεται να μάθει να ζει με τους ανθρώπους. Εκεί γνωρίζεται με μια όμορφη επιστήμονα, την οποία και ερωτεύεται παράφορα, ενώ παράλληλα, μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για το καλό των θνητών, ώσπου έρχεται αντιμέτωπος με τους πλέον επικίνδυνους εχθρούς που επιστρατεύουν τις σκοτεινές δυνάμεις του Όσγκαρ για να κυριαρχήσουν στη Γη-κι όχι μόνο.


Υπότιτλοι:  Ελληνικοί   
Special feature:  Greek subtitles
Γλώσσα:  Αγγλικά


Παραγωγή: 2011
Είδος Ταινίας: Δράση,Περιπέτεια
Σκηνοθέτης: Kenneth Branagh, Joss Whedon
Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins
TRAILER:
WATCH HERE:CLICK

Transporter Collection

Transporter (2002 - 2008)



PLAY MOVIE

Ο Φράνκ Μάρτιν είναι ένας πρώην στρατιώτης των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο οποίος ζει πλέον στην νότια Γαλλία. Η νέα του απασχόληση είναι να μεταφέρει πακέτα συχνά ύποπτου περιεχομένου για λογαριασμό αγνώστων με την πειραγμένη του BMW. Για να αποφεύγει τους μπελάδες που συνεπάγεται η ριψοκίνδυνη δουλεία του , ο Φρανκ ακολουθεί τρεις απαράβατους κανόνες 1. Ποτέ μην αλλάζεις την συμφωνία 2. Ποτέ μην ρωτάς ονόματα 3. Ποτό μην κοιτάς το περιεχόμενο του πακέτου. Η ζωή του θα αλλάξει από την στιγμή που θα παραβεί τρίτο. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να παραδώσει μοιάζει ζωντανό! Ανοίγοντάς το θα βρει μέσα μια πανέμορφη ασιάτισσα. 

Ηθοποιοί: Jason StathamQi ShuMatt SchulzeFrançois BerléandRic YoungDoug RandDidier Saint MelinTonio DescanvelleLaurent Desponds,Matthieu AlbertiniVincent Nemeth,

Σκηνοθεσία: Corey YuenLouis Leterrier 



PLAY MOVIE

Ο Φρανκ Μάρτιν είναι ο καλύτερος στις ειδικές αποστολές. Πρώην μέλος των Ειδικών Δυνάμεων, μετατρέπεται σε μισθοφόρο "μεταφορέα" που διακινεί εμπορεύματα, "ανθρώπινα" και μη. Το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει και να μην ρωτά ποτέ τίποτα. Έχει μετακομίσει από τη Γαλλία στο Μαϊάμι, όπου για χάρη ενός φίλου, εκτελεί καθήκοντα οδηγού για την πλούσια οικογένεια των Μπίλινγκς. Έχει αποκτήσει ένα απρόσμενο δέσιμο με τον μικρό Τζακ Μπίλινγκς, που τον πηγαινοφέρνει καθημερινά στο σχολείο. Όταν όμως ο Τζακ απαγάγεται, ο Φρανκ πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαχητικές του ικανότητες για να τον σώσει και να κατατροπώσει το σχέδιο του απαγωγέα, που θέλει να απελευθερώσει έναν ιό που θα σκοτώσει οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί του. 

ΣκηνοθεσίαLouis Leterrier

ΗθοποιοίJason StathamAlessandro GassmanAmber VallettaKate NautaMatthew ModineJason FlemyngKeith DavidHunter ClaryShannon BriggsFrancois Berleand



PLAY MOVIE

Ο Φρανκ Μάρτιν (Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει το ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του είναι να μεταφέρει τη νέα και μυστηριώδη Βαλεντίνα (Ναταλία Ρουντάκοβα), κόρη ενός υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Στην πορεία του όμως συναντάει δύο σημαντικά εμπόδια: τον Τζόνσον (Ρόμπερτ Νέπερ), που θέλει πάσει θυσία να εμποδίσει το ταξίδι τους, κι έναν εκρηκτικό μηχανισμό που απειλεί να ανατινάξει τον ίδιο τον Φρανκ εάν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητό του σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα είναι τα συστατικά της νέας, συναρπαστικής ταινίας δράσης σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν

ΣκηνοθεσίαOlivier Megaton

ΗθοποιοίJason StathamNatalya RudakovaRobert KnepperDavid Atrakchi