Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

The Iceman 2012

"The Iceman 2012"
Eίδος ταινίας: Βιογραφία/ Έγκλημα

*Προστέθηκε σε ποιότητα: BRRip 1080p
*H ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του επονομαζόμενου Iceman.
The Iceman 2012 (Βαθμολογία 7.4/10)

Trailer http://www.youtube.com/watch?v=aciNNjzyS20

Movie
http://adf.ly/U5c0l

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο πολωνικής καταγωγής Ρίτσαρντ Κουκλίνσκι επί περίπου 30 χρόνια ζούσε μια διπλή ζωή: ήταν ένας τρυφερός σύζυγος, ένας αφιερωμένος πατέρας και ταυτόχρονα ένας αδίστακτος, κατά συρροή δολοφόνος. Μετά τη σύλληψή του, ο Κουκλίνσκι ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει πάνω από 250 άτομα μεταξύ 1954 και 1985, πολλά από τα οποία για λογαριασμό της ιταλοαμερικανικής μαφίας.

Εναντι μιας πρόσθετης αμοιβής, ο Κουκλίνσκι μπορούσε να κάνει τα θύματά του να υποφέρουν. Εκτελούσε αυτά τα συμβόλαια θανάτου με ανατριχιαστική ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, δίχως ποτέ να απογοητεύει τους πελάτες του... Υπήρξε ο κορυφαίος εκτελεστής της Μαφίας στην αμερικανική ιστορία την ίδια ώρα που φιλοξενούσε τους γείτονές του σε χαρούμενα οικογενειακά μπάρμπεκιου στα προάστια του Νιου Τζέρσι.

*H ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του επονομαζόμενου Iceman. Η σκηνοθεσία είναι του Αριελ Βρόμεν, άγνωστου σχετικά Ισραηλινού σκηνοθέτη, σε σενάριο δικό του και του Μόργκαν Λαντ. Το «Iceman» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας εκτός διαγωνισμού, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις η ερμηνεία του Μάικλ Σάνον, ενώ επαινέθηκε και η σφικτή σκηνοθεσία του Βρόμεν.

Σκηνοθεσία: Αριελ Βρόμεν
Πρωταγωνιστές: Μάικλ Σάνον, Γουινόνα Ράιντερ, Τζέιμς Φράνκο, Ρέι Λιότα, Κρις Εβανς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου