Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Transformers Collection

Transformers collection [2007-2011]

Transformers είναι μια αμερικανική ταινία δράσης, επιστημονικής φαντασίας παραγωγής 2007, βασισμένη στα παιχνίδια Transformers. Η ταινία, η οποία συνδυάζει γραφικά υπολογιστών με ζωντανή δράση, σκηνοθετήθηκε από τον Μέγκαν Φοξ, Τζος Ντουχαμέλ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Γιον Βόιτ, Άντονι Άντερσον και Τζον Τορτούρο ενώ οιnbsp;Σία ΛαΜπέουφ ως Σαμ Γουιτγουίκι, ένας έφηβος που εμπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ των ηρωικών Ότομποτς και των σατανικών Ντισέπτικονς, δύο φυλών εξωγήινων ρομπότ που μπορούν να μεταμορφώνονται σε οποιαδήποτε μηχανική συσκευή. Οι Ντισέπτικονς επιθυμούν να ελέγξουν το AllSpark, το ανΆλεξ Κέρτζμα τους δημυν το σενάριο.
Παρά τη μικτή κριτική αντίδραση για τον ανασχεδιασμό των χαρακτήρων και τις κριτικές που στηλίτευαν την επικέντρωση στους ανθρώπινους χαρακτήρες εις βάρος των ρομπότ, το Transformers ήταν εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις 709 εκατομμ Πίτερ Κάλεν και Χιούγκο Γουίβινγκ δανείζουν τις φωνές τους στον Όπτιμους Πράιμ και στον Μέγκατρον αντίστοιχα.
Σε παραγωγή των Ντον Μέρφι και Τομ ΝτεΣάντο, ανέπτυξαν το πρότζεκτ το 2003 και ο ΝτεΣάντο έγραψε ένα δοκίμιο. Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ συμμετείχε την επόμενη χρονιά, προσλαμβάνοντας τους Ρομπέρτο Όρσι και Άλεξ Κέρτζμαν να γράψουν το σενάριο.
Παρά τη μικτή κριτική αντίδραση για τον ανασχεδιασμό των χαρακτήρων και τις κριτικές που στηλίτευαν την επικέντρωση στους ανθρώπινους χαρακτήρες εις βάρος των ρομπότ, το Transformers ήταν εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις 709 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ στις κατηγορίες Καλύτερος Ήχος, Καλύτερα Οπτικά Εφέ και Καλύτερο Ηχητικό Μοντάζ. Μια συνέχεια, με τίτλοTransformers: Η Εκδίκηση των Ηττημένων (Transformers: Revenge of the Fallen) κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2009 και παρά το γεγονός ότι έλαβε κάκιστες κριτικές ήταν εμπορική επιτυχία και εισέπραξε περισσότερα από την αρχική. Μια τρίτη ταινία, Transformers 3 (Transformers: Dark of the Moon) κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου 2011, σε 3-D και εισέπραξε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως παρά τις μικτές και αρνητικές κριτικές. Στις 13 Φεβρουαρίου 2012, η Paramount Pictures ανακοίνωσε ότι μια τέταρτη ταινία Transformers θα ξεκινήσει παραγωγή με τον Μάικλ Μπέι ως σκηνοθέτη. Η προγραμματισμένη κυκλοφορία της είναι τον Ιούνιο του 2014.
TRANSFORMERS  1 (2007)  

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ



Transformers 2 Revenge Of The Fallen (2009)


ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Kωδικός copy this-->gamato.ning.com<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.


Kωδικός copy this-->http://www.imdb.com/title/tt1055369/<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.



Transformers 3 Dark Of The Moon (2011)

ΠΑΤΑ PLAY ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
Kωδικός copy this-->gamato.ning.com<--
Κάντε αντιγραφή αυτό που είναι ανάμεσα στα βελάκια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου